½ كيلو ذبدة
125 ج سكر بودرة
2 بيضة
كيلو دقيق
15 ج نشادر
½ باكو فانيليا
باكو بيكنج بودر
بسكوت النشادر بطريقة الشيف حسن من كل بلد اكلة
الطريقة
نضع الذبدة فى الخلاط تتضرب ثم نضع السكر والخلاط شغال وهما بيتضربوا
مع بعض كويس ثم نضع البيض بيضة بيضة لحد ما يمتزجوا مع الخليط
كويس ثم نضع الفانيليا والنشادر والخلاط برضه شغال لحد ما تلاقى لون العجينة
ابيضت وتلاقيها عليت لفوق عن الاول
اضع البيكنج بودر على الدقيق واضيفة للمقدار اللى فى الخلاط بس اوطى درجة
سرعه الخلاط اخليه على اول درجة لحد ما الدقيق يتلم فى العجينة
ابدء اشكله اصابع طويلة فى الصاج او الصينية وادخله الفرن على درجة حرارة 160 درجة لمدة 20 دقيقة
ملحوظة
يوجد الان فى الاسواق قمع جديد لعمل نفس رسمة او نقشة بسكويت النشادر
فى حالة اذا مكنش عندك الماكينة او للسهولة واسمه
(قمع مشط)
والف هنا وشفا وادعولي
125 ج سكر بودرة
2 بيضة
كيلو دقيق
15 ج نشادر
½ باكو فانيليا
باكو بيكنج بودر
بسكوت النشادر بطريقة الشيف حسن من كل بلد اكلة
الطريقة
نضع الذبدة فى الخلاط تتضرب ثم نضع السكر والخلاط شغال وهما بيتضربوا
مع بعض كويس ثم نضع البيض بيضة بيضة لحد ما يمتزجوا مع الخليط
كويس ثم نضع الفانيليا والنشادر والخلاط برضه شغال لحد ما تلاقى لون العجينة
ابيضت وتلاقيها عليت لفوق عن الاول
اضع البيكنج بودر على الدقيق واضيفة للمقدار اللى فى الخلاط بس اوطى درجة
سرعه الخلاط اخليه على اول درجة لحد ما الدقيق يتلم فى العجينة
ابدء اشكله اصابع طويلة فى الصاج او الصينية وادخله الفرن على درجة حرارة 160 درجة لمدة 20 دقيقة
ملحوظة
يوجد الان فى الاسواق قمع جديد لعمل نفس رسمة او نقشة بسكويت النشادر
فى حالة اذا مكنش عندك الماكينة او للسهولة واسمه
(قمع مشط)
والف هنا وشفا وادعولي