₪۩ ۞ ۩₪» مرٍحبآ بَكَـ في َلوٍحة ـآدإْرٍة منتدإْـَكَـ «₪۩ ۞ ۩₪
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

للرياضة والقران


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

بسكويت النشادر

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1بسكويت النشادر Empty بسكويت النشادر الأحد أبريل 11, 2010 12:49 am

احمد رامى

احمد رامى

½ كيلو ذبدة
125 ج سكر بودرة
2 بيضة
كيلو دقيق
15 ج نشادر
½ باكو فانيليا
باكو بيكنج بودر


بسكوت النشادر بطريقة الشيف حسن من كل بلد اكلة


الطريقة


نضع الذبدة فى الخلاط تتضرب ثم نضع السكر والخلاط شغال وهما بيتضربوا
مع بعض كويس ثم نضع البيض بيضة بيضة لحد ما يمتزجوا مع الخليط
كويس ثم نضع الفانيليا والنشادر والخلاط برضه شغال لحد ما تلاقى لون العجينة
ابيضت وتلاقيها عليت لفوق عن الاول
اضع البيكنج بودر على الدقيق واضيفة للمقدار اللى فى الخلاط بس اوطى درجة
سرعه الخلاط اخليه على اول درجة لحد ما الدقيق يتلم فى العجينة
ابدء اشكله اصابع طويلة فى الصاج او الصينية وادخله الفرن على درجة حرارة 160 درجة لمدة 20 دقيقة




ملحوظة

يوجد الان فى الاسواق قمع جديد لعمل نفس رسمة او نقشة بسكويت النشادر
فى حالة اذا مكنش عندك الماكينة او للسهولة واسمه

(قمع مشط)

والف هنا وشفا وادعولي

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى